sigla zen sigla zen sigla zen
ZEN-DETECTIVES.RO
facebook icon twitter icon Google plus icon

Proiect:

  • Proiectul vizeaza consolidarea agentiei de detectivi particulari pe plan intern si intrarea pe piata externa. De asemenea vizeaza investitii in resurse umane, publicitate, pregatire profesionala si logistica care sa faca din agentie un pol regional puternic al detectivismului privat.

  • Proiectul are in vedere o dezvoltare continua si dupa 2014 si imbunatatirea serviciilor oferite. Agentia de detectivi particulari va continua specializarea in fraude economice si va aborda cauze complexe, iar serviciile prestate sa ofere clientului informatiile necesare pentru luarea celei mai bune decizii. In aceste cazuri serviciile detectivistice oferite vor fii in concordanta cu obiectivele juridice ale avocatilor, mediatorilor si altor persoane agreate si nominalizate de clienti. In acest context un loc important va ocupa incheierea de contracte de colaborare cu agentii de detectivi particulari din Europa cu interese majore in Romania.

  • Trecerea de la standardele minime profesionale la standardele europene, a serviciilor prestate, va fi o preocupare continua. Detectivii particulari vor fi capabili sa faca monitorizari profesionale complexe si de lunga durata. Pe plan local se va consolida echipa formata din detectiv particular, mediator,avocat, lichidator judiciar, notar capabil sa gestioneze cauze complexe si sa ofere servicii de cea mai buna calitate. Agentia noastra vizeaza un pas hotarator in fata cu respectarea stricta a principiilor enuntate.